Verhuur

Het clubgebouw "De Geuzenkorf", gebouwd in 1974, is gelegen in de wijk "Hoefplan" van de gemeente Alkmaar. Het is een ruim gebouw en geschikt voor het verblijf van groepen van ca. 30 personen. Er is een grote omheinde speelweide, fietsenstalling en een kampvuurkuil. Het geheel is gelegen in een vrij rustige wijk met veel groen. In de wijk bevinden zich winkelcentrum, park en een speeltuin. Het centrum is bekend om zijn historische binnenstad en is met ongeveer 20 minuten lopen binnen handbereik.

Op deze pagina vindt u onder meer een gedetailleerde omschrijving van ons gebouw en terrein, routebeschrijving naar het gebouw en enige toeristische informatie, de prijzen van de verhuur en de contactpersoon, die de verhuur regelt. Als u denkt dat ons gebouw iets is wat u zoekt, dan kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken met onze contactpersoon van de verhuur om eens een keer te komen kijken. Voor de rest wensen wij u prettig verblijf indien u gebruikt maakt van de Geuzenkorf.

scoutingsmurf.jpg