Geen gebeurtenissen gevonden

Geuzenhike 2014

Wat is de Geuzenhike?

De Geuzenhike is een jaarlijkse hike georganiseerd door de Rowans van scoutinggroep “De Geuzen” te Alkmaar. Dit jaar is het thema 80 JAAR. De hike loopt door diversen gebieden zoals: polder, dorp, duin, bos of stad. Bij ons komt alles aan bod. Door middel van routetechnieken en veel leuke posten is de hike een uitdaging en een leuke ervaring voor iedereen.

Wanneer is de Geuzenhike?
Dit jaar vindt de hike plaats in het weekend van vrijdag 20 juni t/m zondag 22 juni. Vrijdag rond 19:00u vindt de start plaats van onze hike. Op zondag eind van de ochtend keert iedereen weer huiswaarts. Aan het eind van het voorjaar is de kans op mooi weer groot, de kans op bloedhitte is daarentegen gering. Ideaal om een hike te lopen!

Waar is de Geuzenhike?
De Geuzenhike loopt zoals ieder jaar in de regio Alkmaar. Dit jaar starten we op het treinstation van Beverwijk. Uiteindelijk zullen we uitkomen op ons clubgebouw van scoutinggroep “De Geuzen” te Alkmaar, Honkpad 4. Ter voorbereiding op jullie terugreis willen we jullie aanraden om vrijdag alvast de auto bij het clubgebouw te parkeren en met het openbaar vervoer naar de startplaats te reizen. Het dichtsbijzijnde busstation bevindt zich binnen een paar honderd meter van ons clubgebouw.

Voor wie is de Geuzenhike?
Ben je gek op hiken? Ben je tussen de 15 en 65 jaar oud? Houd je van leuke posten? Ben je gek op lekker eten? Ben je een bikkel? Ben je gek op uitdagingen? Geen weekend voorbij zonder gezelligheid? Dan is de Geuzenhike dus echt iets voor jou! Dit onvergetelijke weekend zal je nog lang bij blijven!

Wat kost de Geuzenhike?
De kosten van onze hike bedragen, bij betaling vooraf, € 25,00 en € 28,50 aan de start. Voor dit bedrag krijg je van ons een leuk weekend met: 2 overnachtingen, 2 maal ontbijt, 1 maal lunch en een heerlijke barbecue! Misschien zit er tussendoor ook wel een snackje in :D

Wat neem je mee op de Geuzenhike?

1. Hike tas
  2. Slaapspullen
  3. Droge kleding en evt. regenkleding
  4. Zaklamp
  5. Kompas en/of GPS
  6. Goede wandelschoenen
  7. Een veiligheidshesje
  8. Lichte tent of ander onderkomen
  9. Een mobiele telefoon
  10. Een zakcentje voor de bar op zaterdagavond
  11. Frisse zin en een goed humeur!

Wat is de agenda van de Geuzenhike?

Wanneer?

Zondagochtend

Vertrek

Ontbijt, Opruimen, Huiswaarts

Hoe schrijf je je in voor de Geuzenhike?

Ga zo snel mogelijk naar de pagina "Inschrijven" en vul het formulier in. Wees snel, want het maximaal aantal deelnemers is maar 60 man. Binnen een dag krijg je een mailtje terug met daarin de betalingsgegevens. Je inschrijving is pas definitief na betaling. Let op je kan je uiterlijk inschrijven tot 14 juni 2014.

logo_scouting_nl.jpg