De korf op z'n kop

Graag willen we jullie informeren over de grote benefietdag op 31 maart genaamd 'De korf op z'n kop'.

Een paar jaar geleden zijn er tijdens een grote storm een heel aantal bomen op de Geuzenkorf terecht gekomen. Ondanks de reparaties is het dak nooit meer geworden wat het geweest is en blijft het her en der lekken. Daarom is het tijd voor een nieuw duurzamer en geïsoleerd dak op de Korf. Daarnaast zijn ook de keuken en het hek om het terrein aan vervanging toe. Voor deze opknapbeurt is veel geld nodig.

FINALEKNAL Op zaterdag 31 maart organiseren we een laatste finaleknal als afsluiting van deze inzamelingsactie. Benefiet 'De Korf op z'n Kop' wordt een dag voor jong en oud. 's Middags zijn alle kinderen (4 tot en met 16 jaar) welkom vanaf 14:00 uur voor allerlei supergave activiteiten zoals brood bakken, kampvuur, springkussen, oud Hollandse spelen, suikerspin en nog veel meer. Een spellenkaart kost vijf euro.

Om 16:00 uur wordt er vervolgens afgetrapt met live muziek. Tot half zes is de entree vrij, daarna bedraagt de entreeprijs vijf euro inclusief twee consumpties. Uiteraard is er aan een hapje en een drankje ook gedacht.

Het 'diner' wordt verzorgt door een heuse Geuzen foodtruck. Bezoekers kunnen blijven plakken voor de veiling tussen 20:00 en 21:00 uur met opvallende items. Net voor middernacht wordt de uitslag van de opbrengsten bekend gemaakt en daarmee de speciale benefietdag afgesloten.

Iedereen is van harte welkom om De Geuzen te komen steunen op dit benefiet. Wie 31 maart niet kan, maar toch zijn steentje wil bijdragen, kan naar de crowdfunding website steunscouting.nl gaan en doneren. Bedrijven ontvangen een bevestiging van donatie voor de boekhouding.

We hopen je te mogen begroeten op 31 maart!