Tachtigjarig jubileum

Inmiddels is de tweede helft van ons jubileumjaar van start gegaan en zijn alle speltakken weer begonnen.
Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad met als hoogtepunt natuurlijk de zomerkampen!
We gaan nog een druk half jaar te gemoed. Zo hebben we a.s. zaterdag het overvliegen waarbij we groots gaan uitpakken.
En in oktober, om precies te zijn 7 oktober, bestaan we dan echt 80 jaar. Dit kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan daarom gaan we dit op deze dag met zijn allen vieren. Natuurlijk komt de JOTA er ook weer aan en het jaarlijkse groepsdiner.
Na het groepsdiner gaan de huidige jeugdleden naar huis en volgt er een reünie voor oud-leden, stichting, leiding en de stammen. Hierover volgt later meer informatie. Dit is tevens de laatste activiteit van ons jubileumjaar.