Welkom bij scoutinggroep De Geuzen uit Alkmaar

Welkom op de website van Scoutinggroep De Geuzen uit Alkmaar. Op deze site staat allerlei informatie over onze Scoutinggroep en Scouting in het algemeen.

Onze groep is op 7 oktober 1934 opgericht en op dit moment hebben we ruim 85 leden, bestaande uit: jeugdleden, leiders en stichtingsbestuur. Elke weekend worden volop leuke opkomsten gehouden voor alle leden in clubgebouw De Geuzenkorf.

Bij Scouting De Geuzen ben je welkom vanaf 5 jaar. Ben je nieuwsgierig naar wat we bij Scouting allemaal doen? Neem dan snel een kijkje op onze website en lees over de verschillende speltakken (leeftijdsgroepen) en andere activiteiten van onze Scoutinggroep. De Scoutingsfeer in werkelijkheid

meemaken? Kom eens langs tijdens de opkomsten om een kijkje te nemen bij één van onze speltakken of neem contact op met onze groepssecretaris voor meer informatie. Secretaris Scouting De Geuzen: Michiel Pop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clubgebouw De Geuzenkorf is te vinden aan het Honkpad (zijstraat Van der Veldelaan), achter park de Egmonderhout in wijk De Hoef.