Scouts verkopen oliebollen

Op 29 december bakken de scouts van scoutinggroep De Geuzen uit Alkmaar voor de 48e keer oliebollen. De oliebollen kunnen gekocht worden bij de verkooppunten in Alkmaar OVERSTAD, Egmond aan Zee en het clubhuis in het Hoefplan. De oliebollen, met of zonder rozijnen, worden verkocht per zak van 10 stuks en kosten € 5,-- per zak.
Verkooppunten voor oud en nieuw

Op zaterdag 29 december, zondag 30 december en maandag 31 december kunnen de oliebollen gekocht worden bij vier verkooppunten. Op OVERSTAD in Alkmaar zijn 2 verkooppunten bij SVEA Keukens en op de parkeerplaats van Klercq tussen de Block en de Rijwielhandel. Nieuw dit jaar is het verkooppunt in Egmond aan Zee, de oliebollen kunnen gekocht worden op de Noorderstraat 3. Bij ons clubhuis aan het Honkpad in het Hoefplan (achter de Egmonderhout) kunt u ook terecht om oliebollen te kopen.

Jarenlange ervaring

De Geuzen hebben inmiddels een grote ervaring opgebouwd in de oliebollenbakkerij. Dit jaar gaan De Geuzen 25.000 oliebollen bakken. Met deze oliebollenactie wil de groep geld verdienen voor de aanschaf van nieuwe spelmaterialen, vaste lasten en het onderhoud van het clubgebouw “De Geuzenkorf”. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Op 29 december zullen ongeveer 100 vrijwilligers in ploegendienst bezig zijn met deeg maken, bakken en inpakken van de bollen. Op 31 december komt de bezorgdienst in actie om de vooraf bestelde oliebollen thuis te bezorgen. Vóór 16:00 uur heeft iedereen dan zijn oliebollen aan huis bezorgd gekregen.